VIDEO: "Šešeljevo s*anje je stabilno"

Voditeljka vesti na TV "Prva", Zvezdana Jovanović, napravila je lapsus dok je čitala novosti o predsedniku Srpske radikalne stranke, Vojislavu Šešelju.
Voditeljka vesti na TV "Prva", Zvezdana Jovanović, napravila je lapsus dok je čitala novosti o predsedniku Srpske radikalne stranke, Vojislavu Šešelju.

"U Haškom tribunalu su potvrdili da je njegovo sranje stabilno, što je potvrdio i lekar SRS-a", izgovorila je Jovanovićeva čitajući vesti, ali pošto je kamera u tom trenutku nije snimala već je pušten prilog, nije se mogla videti njena reakcija na ovaj gaf.

Ipak, voditeljka nije dozvolila da je ovaj trenutak zbuni, pa je nastavila da čita vesti kao da se ništa nije dogodilo.

  • 14 sec

    14.01.2012 17:56
    pogresila je
    prvi put nije pogresila, ali drugi jeste, odlicno se cuje u 14 sekundi, hahaha
  • janko

    11.01.2012 12:27
    nema greske
    nista ona nije pogresila
  • boco

    11.01.2012 10:57
    desi se
    Po meni nije to neki veliki propust ili lapsus bilo je mnogo vecih, a ovo je bilo cak i neprimetno jel je isla slika za vreme govora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.