Tužio ženinog ljubavnika

Jedan Italijan tužio je sudu ženinog ljubavnika od kojeg potražuje 600.000 evra za "moralnu štetu" izazvanu prevarom.

Jedan Italijan tužio je sudu ženinog ljubavnika od kojeg potražuje 600.000 evra za "moralnu štetu" izazvanu prevarom.

Italijan, koji je vojni oficir, potražuje 200.000 evra za sebe, a 400.000 evra za svoje dvoje dece, 14-godišnju kćerku i desetogodišnjeg sina. Slučaj je počeo tokom ove sedmice u gradu Spoletu u regionu Umbrija.

Prema navodima "oštećenog", afera njegove 39-godišnje žene kod nje je izazvala razvoj "opsesivnog ponašanja koje je izazvalo uništenje porodičnog života i izbegavanje njenih bračnih dužnosti". Prevareni suprug, takođe, navodi da je afera kod njega izazvala depresiju. On je sudu priložio i medicinsku dokumentaciju.

Navodni ljubavnik, 39-godišnji agent osiguranja iz Peruđe, insistira da je on samo dobar prijatelj sa ženom, koja je nastavnica i živi sa suprugom u gradiću Spoletu. "On negira da je bio ljubavnik. Čak i da je to istina, smatramo da može da vodi ljubav s kim god hoće, bez obzira da li je ta osoba u braku, sama ili razvedena", rekao je advokat tuženog Marko Brusko.

  • Sedam

    19.03.2012 14:28
    .... a što ne ženu... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.