VIDEO: Doživeo erekciju dok je primao olimpijsku medalju

Američki veslač Henrik Ramel je sa svojim timom osvojio bronzanu medalju u Londonu, a po dolasku na svečano postolje, njegov šorts je bi na ivici pucanja.
Američki veslač Henrik Ramel je sa svojim timom osvojio bronzanu medalju u Londonu, a po dolasku na svečano postolje, njegov šorts je bi na ivici pucanja.

Ramel je, međutim, za američke medije izjavio da nije bio u erekciji.

"Ne radi se o erekciji. Da je bila takva situacija, pokrio bih se cvećem. Šortsevi od spandeksa su zaista uski", rekao je Henrih.

Očajni veslač, kome je ovaj "incident" definitivno zasenio najveći sportski uspeh u životu, pravdao se i na društvenim mrežama, gde je pisao kako mu "nije jasno kako je završio u toj poziciji"

Istog dana američka javnost je sa dosta pažnje ispratila ovaj "slučaj" a jedan od karakterističnim komentara glasio je: "Matori, kada osvojiš olimpijsku medalju, penis ti može biti kakav god. Zaslužio si".

Ramelova devojka je ceo slučaj prokomentarisala rečima da bi želela da se nikad nije desilo, ali joj je u isto vreme simpatičan humor cele situacije.

  • Slusalac

    10.08.2012 17:00
    Ne treba zaboraviti da jedino Americki olimpijci ne idu na doping kontrolu. Pametan ce da poveze.
  • 10.08.2012 13:07
    Osmeh
    Makar je njegova devojka jedna srećna i nasmejana osoba :o)
  • 10.08.2012 12:57
    bravo majstore
    ovaj mora da imaa balkanske krvi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.