Ponovo otac u 96. godini

Indijac Ramjit Raghav je postao najstariji muškarac na svetu koji je postao otac.

Indijac Ramjit Raghav je postao najstariji muškarac na svetu koji je postao otac.

On ima 96 godina i ovo mu je već druga takva tiltula. Raghav je pre dve godine dobio istu titulu kada se rodio njegov sin Karamjit.

Iako se tada zakleo da mu je to poslednje dete, Ramjit i njegova 54-godišnja supruga Shakuntala su prošli mesec dobili još jednog sina, koji je dobio ime Ranjit.

"Šta mogu? Ovo je Božja volja. On je želeo da ja imam još jednog sina", rekao je Raghav.

Od svoje dece očekuje mnogo. "Ceo svoj život sam bio farmer. Od njih želim da postanu obrazovani ljudi i da rade za vladu".

Dodao je i da su komšije ljubomorni na njegov libido. "Radimo to tri ili četiri puta tokom noći. Moji susedi su ljubomorni i stalno me pitaju koja je moja tajna. Ja sam zdrav i uživam u seksualnim odnosima sa svojom suprugom", rekao je Raghav. Tvrdi da je seksualno aktivan najviše zahvaljujući svakodnevnoj konzumaciji badema, mleka i maslaca.

  • Steva

    17.10.2012 14:20
    bravo
    To ćale.Dug seksualni život,želi Ti 64-godiišnji novosađanin!
  • Kibicer

    17.10.2012 11:08
    Komšija
    A šta komšija jede?
  • Ahbar Palamduin

    17.10.2012 11:08
    ?
    How yes no.
    A DNK šta kaže?


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.