Morales: List koke nije kokain

Bolivijski predsednik Evo Morales rekao je na godišnjem skupu Komisije UN za opojne droge, da list koke nije kokain, braneći praksu njegovog žvakanja.
Bolivijski predsednik Evo Morales rekao je na godišnjem skupu Komisije UN za opojne droge, da list koke nije kokain, braneći praksu njegovog žvakanja.

"List koke je zelen, nije beo kao kokain", rekao je Morales delegatima, mašući listom dok je govorio. Morales je dodao da se njegova zemlja organizovala da bi suzbili upotrebu kokaina i svih ostalih narkotika.

Bolivija se, posle trogodišnjeg odsustva, ponovo uključila u sporazum Komisije kojim se ograničava upotreba narkotika za zdravstvene i naučne svrhe, nakon što je Morales dobio izuzeće od zabrane žvakanja listova koke, uprkos suprotstavljanju SAD.

  • Claudio Caniggia

    12.03.2013 11:45
    Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman!
  • 11.03.2013 20:33
    ajd' da vidim prosečnog amera da provede nedelju dana redovnih kao kod kuće samo na preko 3-4 hiljade metara, ima dumre ili ako je pametan da žvakne iz bašče, bitno je mešati se drugima u njihovo
  • :)

    11.03.2013 20:14
    Da nije mozda Five zvaka? :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.