VIDEO: Tri hiljade ljudi se tuklo jastucima

U Njujorku, na Vašingtonskom trgu, održana je tradicionalna borba jastucima na kojoj je učestvovalo više od tri hiljade ljudi.
U Njujorku, na Vašingtonskom trgu, održana je tradicionalna borba jastucima na kojoj je učestvovalo više od tri hiljade ljudi.

Njujorčani su započeli borbu kada im je dat znak, nakon čega je Trg bio prekriven perjem koje je izletelo iz jastuka.

Nakon "žestoke" borbe, koja je trajala dva sata, umorni učesnici svoja polupuna pernata "oružja" iskoristili su kako bi se odmorili u obližnjem parku legavši na travu.

Ovaj događaj poslužio je i da se prikupi novčana pomoć za humanitarne organizacije.

  • 08.04.2013 08:50
    Baš je super!
  • Vlada

    08.04.2013 08:32
    ...
    Udarilo im perje u glavu... previse holivudskih filmova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.