Avion morao da sleti jer putnica nije htela da prestane da peva

Piloti aviona na relaciji Los Anđeles - Njujork bili su primorani da prizemlje avion jer jedna od putnica nije htela da prestane da peva.
Piloti aviona na relaciji Los Anđeles - Njujork bili su primorani da prizemlje avion jer jedna od putnica nije htela da prestane da peva.

Putnica je pevala pesmu Vitni Hjuston "I Will Always Love You", kao i još neke pesme ove pevačice.

Nju su snimili drugi putnici i video se ubrzo našao na Jutjubu. Piloti su usled ponašanja ove putnice bili prinuđeni da prizemlje avion na aerodrom u Kanzas Sitiju.

Nakon prizemljenja aviona putnica je izvedena sa lisicama na rukama, jer je ometala članove posade. Kasnije je izjavila da se tako ponašala zbog dijabetesa pa nije kažnjena.

  • @ Frequient Flayer

    14.05.2013 17:46
    Ali kada je avion sleteo u Indjiji da uzme gorivo, sve se stisalo i na miru smo stigli u Beograd!
  • Jasna

    14.05.2013 12:44
    zae
    Da nije Maja Nikolic?
  • Frequent Flyer

    14.05.2013 10:20
    Kada sam leteo iz Novog Sada za Beograd neka baba sa dve koze je pevala Shine on you Crazy Diamond.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.