Studenti protestovali protiv penzionera u autobusima

Kineski studenti "naoružani" transparentima organizovali su protest protiv penzionera koji tokom špica koriste autobuse, zbog čega su studenti prisiljeni da im ustupaju mesto da sednu.
Kineski studenti "naoružani" transparentima organizovali su protest protiv penzionera koji tokom špica koriste autobuse, zbog čega su studenti prisiljeni da im ustupaju mesto da sednu.

"Ne samo da moramo da ustupamo svoje mesto, nego i kasnimo zbog penzionera. Njima je potrebno mnogo vremena da uđu u autobus i izađu iz njega", rekao je jedan demonstrant.

Studenti su protestovali ulazeći u autobuse i apelujući na penzionere da se autobusima voze posle dnevnog špica. Kompanija koja se bavi prevozom putnika je odstranila studente iz svojih autobusa.

"Oni bi trebalo da poštuju starije osobe. Penzioneri su vredno radili celog života i zaslužili su pravo da sednu", izjavio je portparol kompanije.

  • posmatrac

    07.07.2013 21:52
    vic
    Znate onaj vic?
    Ulazi stari deka penzioner u najvecem spicu i gura se sa ostalim putnicima.
    Jedan putnik komentarise da ga svi cuju, evo ga matori penzioner gde se sad gura u najvecem spicu kao da negde zuri.
    Deka ga pogleda i kaze, IDEM DA CUVAM DETE JEDNOJ TAKVOJ BUDALI KAO STO SI TI!!!!
  • Steva-NS

    07.07.2013 15:15
    Da li naša dezorijentisana omladina treba štivo da tretira kao uputstvo za široku primenu?Ako je i od novinara-istraživača,mnogo je!Mnoga deca znaju da ih babe i dede "lebom rane",dok roditelji,ničim zaslužili,vise na Birou rada!Shodno tome se i ponašaju u autobusu.
  • 06.07.2013 21:03
    @Bojan - Nekultura

    .... da se ne lazemo, monoge bake i deke sa zadovoljstvom stoje, dok njihovi "princevi i princeze" sede (nista lose u ovom tepanju). Kada bolje razmislim, obrnutu situaciju nisam nikada ni video, e.g. udju baka i unuce, baka sedne a unuce stoji.
    PS Mozda jedino "Vera i prijatelji", ali ne idemo istim autobusom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.