VIDEO: Kako je Mercedes ubio Hitlera

Grupa nemačkih studenata sa filmske akademije u Ludvigsburgu snimila je nezvaničnu reklamu za Mercedes koja je ubrzo postala hit na internetu.
Grupa nemačkih studenata sa filmske akademije u Ludvigsburgu snimila je nezvaničnu reklamu za Mercedes koja je ubrzo postala hit na internetu.

Napravljen u maniru prave reklame koja govori o Mercedesovom "Collision Prevention Assist" sistemu za sprečavanje nesreće, spot postaje kontroverzan kada se u priči pojavljuje Hitler kao dečak.

Kompanija se već ogradila od ove nezvanične reklame ocenivši je kao neprimerenu.

Neprimerena ili ne, pokazalo se da ime Hitler i dalje privlači veliku pažnju javnosti, s obzirom da je za nekoliko dana od kada je postavljena na Jutjub reklama privukla milione gledalaca.

  • Vlada

    29.08.2013 08:10
    ...
    Bilo kakvo pominjanje tog lika je upravo njegova promocija. Nista novo u domenu marketinga, jer bilo kakva reklama i dalje je reklama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti