VIDEO: Babun uhvatio reporterku za grudi tokom javljanja uživo

Prijateljski raspoloženi babun iznenadio je reporterku televizije Fox 40 kada je tokom javljanja uživo uhvatio za grudi.
Prijateljski raspoloženi babun iznenadio je reporterku televizije Fox 40 kada je tokom javljanja uživo uhvatio za grudi.

Sabrina Rodrigez je izveštavala sa Festivala hrane u Kaliforniji, a društvo joj je pravio majmum Miki.

Babun se prvo rukovao sa reporterkom da bi je potom, bez oklevanja, zagrlio i uhvatio jednom rukom za grudi.

"Izgleda da je sada malo u ulozi policajca", rekla je reporterka pokušavajući da završi svoj izveštaj, a babun nije sklanjao ruku s nezgodnog mesta i pritom je imao široki osmeh na licu.

  • 28.09.2013 13:23
    @Jan Chi - ajd sad
    Jesi.
  • Jan Chi

    27.09.2013 12:18
    ajd sad
    Kad bi ja razumeo ove zene. Kad ih majmun uvati, one se smeju i uzivaju, a kad bi ih neki muskarac tako lepo dovatio, odma bi vristale i optuzile za seksualno uznemiravanje. Sto ja nisam majmun?
  • 27.09.2013 10:16
    xy
    On nema "široki osmeh na licu", kako piše, nego je samo uznemiren... Životinje nisu srećne kad pokazuju zube. One time ili prete ili pokazuju nervozu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.