VIDEO: Lepa reporterka dobila otkaz zbog striptiza

Meksička reporterka Andrea Vilaš ostala je bez posla na televizijskoj stanici "Paranoia" zbog izvođenja striptiza za vreme intervjua.
Meksička reporterka Andrea Vilaš ostala je bez posla na televizijskoj stanici "Paranoia" zbog izvođenja striptiza za vreme intervjua.

Ona je radila priču o bendu La Original Banda El Limon, koju je odlučila da začini - svojim skidanjem.

Vilaš je prvo podizala haljinu, da bi nakon toga skinula donji veš i dala ih jednom od muzičara, dok je drugi za to vreme snimao njoj ispod haljine. Video je snimljen u martu, ali novinarka je tek nedavno dobila otkaz nakon što se on pojavio na internetu.

Meksički mediji osudili su ponašanje reporterke, ali i muzičara, njih 17 koji su s njom bili u autobusu, okrivljujući ih da su je zlostavljali.

  • hihi

    18.10.2013 11:20
    odlicna za medjunoznu palicu
    tesko zabu u vodu naterati...
  • member

    18.10.2013 09:48
    kao da gledam neku nasu tv...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti