FOTO: Crkva u kojoj možete da budete goli

Ako se ikada zadesite u centralnoj Virdžiniji i pritom budete goli, znajte da će vas na jednom mestu dočekati raširenih ruku i ponuditi duhovnu utehu.
Ako se ikada zadesite u centralnoj Virdžiniji i pritom budete goli, znajte da će vas na jednom mestu dočekati raširenih ruku i ponuditi duhovnu utehu.

Kapela belog repa u gradiću Ajvoru u ovoj američkoj saveznoj državi ohrabruje vernike na nudizam, a oni veruju da je reč Božija mnogo važnija od toga da li imaju ili nemaju odeću na sebi.

Paroh Alen Parker, koji često drži propovedi potpuno nag, kaže da je ljudima dozvoljeno da na slobodniji način izražavaju svoju veru. On objašnjava da je Isus Hrist bio nag "u najvećim trenucima" svoga života.

"Kada se rodio, bio je go, kada je razapet bio je go i kada je vaskrsao ostavio je odeću u grobu i tada je bio go. Bog nas je ovakve stvorio, kako onda to može da bude loše?", kaže Parker.

Crkva je deo šireg odmarališta za nudiste koje, prema navodima na sajtu, postoji od 1984. godine.

  • pitanje brige

    23.02.2014 18:43
    Kako se ne prehlade?
  • Zoran Kostic

    13.02.2014 16:18
    Ismevaju svetinju...
    Samo ne znam ko vise ismeva svetinju, da li pravoslavna ili katolicka crkva!! Ovi su barem realni. Da je Isus danas ziv da bi otera sve u materinu. I takozvane vernike a pogotovo popove!!
  • Bred Pitt Drugi

    13.02.2014 07:30
    Neopredeljene sam veroispovesti, ali ovo mi se sviđa, mmm.. :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.