Uhapšena jer devet godina nije vratila film u videoteku

Amerikanka Kejla Mišel Finli iz Pikensa, u Južnoj Karolini, uhapšena je prošlog vikenda pod optužbom da devet godina nije vratila film u videoteku.

Amerikanka Kejla Mišel Finli iz Pikensa, u Južnoj Karolini, uhapšena je prošlog vikenda pod optužbom da devet godina nije vratila film u videoteku.

Kako prenosi AP, 27-godišnja žena je umesto opomene i novčane kazne provela noć u zatvoru.

Lokalna policija je izjavila da je Finli iznajmila film "Za sve je kriva svekrva", sa Dženifer Lopez i Džejn Fondom u glavnim ulogama, iz videoteke Dolton Videos 2005. godine. Vlasnik videoteke je protiv nje podneo prijavu policiji koja je Finlijevu uhapsila kada je došla u stanicu zbog nekog drugog razloga.

Vlasnik videoteke tvrdi da je Finlijevoj poslao nekoliko opomena, ali ona poriče da je ikada primila ijedno njegovo pismo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.