Traže referendum o pripajanju Srbije Rusiji

"FB Referendum – Putine, priključi i Srbiju" je grupa na Fejsbuku koja traži od ruskog predsednika Vladimira Putina da Srbiju priključi Ruskoj Federaciji.

"FB Referendum – Putine, priključi i Srbiju" je grupa na Fejsbuku koja traži od ruskog predsednika Vladimira Putina da Srbiju priključi Ruskoj Federaciji.

Osnivači ove grupe pozivaju da se organizuje referendum za priključenje po krimskom scenariju.

Grupa koja je za samo nekoliko dana skupila više od 7.500 članova, na profilu ima fotografiju na kojoj se vidi Srbija kojoj su pripojene Crna Gora i Republika Srpska.

Članovi žele priključenje Rusiji, a u opisu grupe grupe navodi se da je potrebno milion ljudi, što bi "pokazalo volju da i Srbija postane deo saveza sa Rusijom".

"Srbija ima toliko prijatelja u Rusiji, a jedan od njih je i vicepremijer Rusije, koji je Srbin (po poreklu)! Zašto to prijateljstvo prenebregavamo? Hoćemo referendum po ovom pitanju", piše jedan od članova grupe.

  • Будвала

    28.03.2014 15:43
    Срамота је да се сакривају разни иза назива Војвођ
    Сви код куће имају свој крст и нека се њега држе, ови назови аутономаши су колико ја знам само покушај који верујуе, чанку, милети илићу, разним разметљивцима. Војводина је моја у саставу Србије, осталима којима то мсте ајмо, терај дерани тамо ди вас неће северац продувати, тако да ...
  • Forca Brutale

    27.03.2014 14:16
    Nenade da ti otkrijem jednu tajnu:

    VOJVODINA REPUBLIKA!

    Samo polako, sve ide svojim tokom. Cekamo na red, Venecija, Katalonija, Skotska, Tirol ....
  • Jopgi Letač

    27.03.2014 13:45
    Ne tako davno, tridesetih godina je jedan lider počeo da "vraća" otete teritorije u sred Evrope. Završilo se najkrvavijim ratom dosad. Ovi evroskeptici mi idu više na onu stvar. Ljudi, kada će da vam uđe u glavu da ova država živi od kojekakvih kredita i prihoda od PRETPRISTUPNIH fondova EU. Nešto se ne sećam da imamo neke pomoći od Rusa, ako izuzmemo "pomoć" oko preuzimanja NIS-a za sitnu lovu. Samo one zgradurine u NS i BG vrede više od onog što su dali, da ne pominjemo, koncesije za naftu u Africi, nalazišta kod nas, pumpe, rafinerije ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti