VIDEO: Betmobil sada može biti vaš

Provozati Betmobil san je mnogih, a u godini u kojoj Mračni vitez slavi 75. rođendan, čuvena kompanija Lego je odlučila da nam taj san bar malo približi.
Provozati Betmobil san je mnogih, a u godini u kojoj Mračni vitez slavi 75. rođendan, čuvena kompanija Lego je odlučila da nam taj san bar malo približi.

Danski proizvođač kockica za decu (i za odrasle) "spakovao" je masivni Tambler iz filmske trilogije koju potpisuje Kristofer Nolan u kutiju sa 1.896 delova.

Većina kockica je očekivano potpuno crna, ali tu su i zlatni neki detalji, kao i detaljan visokotehnološki kokpit. Prednji točkovi izrađeni su od gume i posebno su dizajnirani za ovaj model.

Naravno, u paketu ovog ekskluzivnog Lego izdanja stižu i figurice Betmena i njegovog protivnika Džokera.

Kada se sklopi, impresivni Tambler je dugačak 40cm, visok 15cm, a širok 24cm. Nije za mlađe od 16 godina.

Ljubitelji automobila i čuvenih kockica će moći uz Lego Mini Cooper MkVII moći da stave i Betmobil za 199,99 dolara u SAD ili za nešto više od 200 evra u evropskim radnjama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.