Zaustavila avion zbog kikirikija

Ćerka vlasnika južnokorejske aviokompanije Korean Air vratila je avion koji se pripremao za poletanje, nezadovoljna aperitivom.
Ćerka vlasnika južnokorejske aviokompanije Korean Air vratila je avion koji se pripremao za poletanje, nezadovoljna aperitivom.

Čo Hjun-Ah, potpredsednica kompanije koju vodi njen otac, tražila je hitno smenjivanje šefa posade nekoliko minuta pre poletanja aviona na relaciji Seul-Njujork, dok je avion već vozio po pisti.

Čo je bila uvređena što je, tokom služenja aperitiva pre poletanja, dobila kikiriki koji nije tražila i što su bili u plastičnoj kesici umesto u činiji. Ona je to ocenila kao nepoštovanje putnika i zatražila smenjivanje šefa posade aviona s 250 putnika.

Avion je morao da se vrati na početni terminal i da zameni šefa posade, tako da je avion poleteo s 11 minuta zakašnjenja. Ministarstvo za saobraćaj saopštilo je da je otvorilo istragu, uz ocenu da je ponašanje Čo Hjung-Ah bilo "potpuno neprimereno".

  • 08.12.2014 20:13
    lol sta bi ova uradila ovim nasim ilicima, mrkonjicima i ostalim ciciricima od juznu prugu :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti