Srbin uradio 30.000 trbušnjaka i ušao u Ginisovu knjigu rekorda

Državni reprezentativac u ultramartonu Jovica Spajić ušao je u Ginisovu knjigu rekorda jer je uradio 30.000 trbušnjaka bez predaha.

Državni reprezentativac u ultramartonu Jovica Spajić ušao je u Ginisovu knjigu rekorda jer je uradio 30.000 trbušnjaka bez predaha.

Spajić je inače pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice od 2008. godine, kada je i počeo sa pripremama za postavljanje rekorda. Ovaj momak je na ultramaratonskoj trci na Floridi osvojio drugo mesto i postavio novi državni rekord Srbije, pošto je za šest dana istrčao je stazu od 683 kilometra.

"Pre nego što sam ušao u jedinicu bavio sam se sportom, uglavnom borilačkim veštinama, trenirao sam džudo i džijudžicu. Kada sam ovde došao shvatio sam da nije važna samo fizička, već i psihička spremnost. Upravo mi je psihička snaga bila potrebna na ultramaratonima u Sahari i na Floridi", rekao je Spajić

  • Građanin

    28.12.2014 20:16
    ...
    Jovice Kralju, do trideset hiljada i da brojim bi otpao.
  • 28.12.2014 19:33
    Izuzetan primat.
  • 28.12.2014 18:46
    imamo mi izvoznog potencijala ipak... hiljade i hiljade... trbusnjaka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.