Fondacija "Novi Sad 2021" šalje lokalne umetnike u Japan

Fondacija "Novi Sad 2021" putem javnog konkursa traži lokalne umetnike i radnike u oblasti kulture za realizaciju studijsko-istraživačkog putovanja u Japan.
Fondacija "Novi Sad 2021" šalje lokalne umetnike u Japan
Foto: Pixabay
Radi se o programu razmene "Kizuna" koji Fondacija realizuje sa organizacijom EU-Japan Fest iz Tokija, a sa ciljem da se podstakne internacionalizacija kulturne scene Novog Sada i povezivanje lokalnih kulturnih radnika i umetnika sa partnerima iz Japana radi planiranja zajedničkih kulturnih i umetničkih projekata.
 
Ovaj poziv se realizuje kao trajni poziv bez unapred određenog roka završetka. Organizatori zadržavaju pravo da okončaju javni poziv bez obrazloženja, javnim objavljivanjem na veb stranici Fondacije "Novi Sad 2021" najmanje 10 dana pre okončanja.
 
Selekcija se, kažu u Fondaciji, vrši periodično, a o rezultatima selekcije se obaveštavaju aplikanti neposredno. Jednom kvartalno, Fondacija na svojoj internet stranici objavljuje imena izabranih umetnika i kulturnih radnika.
 
S obzirom na dužinu trajanja procesa selekcije i administrativnih procedura, predloženo vreme realizacije posete trebalo bi da bude najmanje četiri meseca nakon podnesene prijave. 
 
Više informacija o programu "Kizuna" i o uslovima javnog konkursa možete pronaći OVDE.
  • Novosadjanin

    24.05.2017 09:15
    Ajmo Zare i Goci!!
    Idemo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021