Fondacija "Novi Sad 2021" traži menadžere u oblasti kulture

Fondacija "Novi Sad 2021" putem konkursa traži osam kandidata koji su aktivni na kulturno-umetničkoj sceni u oblasti vođenja kulturnih događaja.
Fondaciji su potrebni ljudi kako bi se izgradila jaka upravljačka podrška za predstojeće Evropske prestonice kulture.
 
Javni konkurs za prijavu na program "Lab for European Project Making", namenjen razvijanju i jačanju veština profesionalaca, Fondacija "Novi Sad 2021" raspisuje u saradnji sa Evropskim prestonicama kulture Temišvar 2021 i Rijeka 2020. Projektni partneri su Matera 2019, Plovdiv 2019 i Elefsina 2021. Cilj je značajno povećanje kapaciteta budućih prestonica kulture za pokretanje, finansiranje i sprovođenje evropskih kulturnih projekata velikih razmera.
 
Konkurs traje do 15. avgusta u ponoć, a rezultati konkursa biće poznati do 15. septembra 2017. godine.
 
Neke od glavnih tema sa kojima će se upoznavati i koje će usavršavati budući producenti biće finansiranje međunarodnih projekata u kulturi, produkcijsko planiranje, upravljanje projektima i rad sa publikom. Program "LAB for European Project Making" će se realizovati do 2019. godine.
 
Javni poziv, onlajn aplikacioni formular i dodatne informacije u vezi sa ovim konkursom možete pronaći na internet stranici Fondacije "Novi Sad 2021", na adresi novisad2021.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021