Zatvorena Biblioteka Matice srpske zbog virusa korona

Da bi se sprečilo širenje korona virusa, Biblioteka Matice srpske, Narodna biblioteka Srbije i Biblioteka grada Beograda do daljeg nisu otvorene za korisnike.
Zatvorena Biblioteka Matice srpske zbog virusa korona
Foto: 021.rs
Кada je Biblioteka Matice srpske u pitanju, sve međubibliotečke pozajmice i drugi zahtevi mogu se uputiti putem posebnog servisa – "Pitajte bibliotekara BMS", što je, kako se navodi, prilika i da se upozna Digitalna Biblioteka Matice srpske, koja je danas jedna od najvećih digitalnih biblioteka u Srbiji.
 
Narodna biblioteka Srbije je za neophodne službe kao što su arhiv, CIP služba i ISBN agencija organizovala minimum procesa rada.
 
U Biblioteci grada Beograda, za vreme tokom kojeg ne radi sa korisnicima, rok za vraćanje knjiga od dvadeset dana ne važi.
  • ns

    25.03.2020 14:50
    @Dušan
    kasno je da se čudimo kad toliko godina svedočimo ludilu na vlasti, by the way biblioteke ne doprinose ubiranju poreza ama ni malo dok igre na sreću plaćaju 50% od prihoda tako da...
  • Dusan

    19.03.2020 13:03
    Zbogom pameti
    Da da biblioteke su zatvorene a kockarnice i kafici nisu!!!!!Alo da li je to normalno????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura