Splićani odneli bod sa Slane bare

Nakon ubedljive pobede u Mariboru, vaterpolisti Vojvodine su večeras remizirali sa POŠK-om u nastavku takmičenja u regionalnoj ligi.
Nakon ubedljive pobede u Mariboru, vaterpolisti Vojvodine su večeras remizirali sa POŠK-om u nastavku takmičenja u regionalnoj ligi.

Na bazenu na Slanoj bari Novosađani su sa Splićanima odigrali 8:8.

Za domaće je 2 gola postigao Vasić, a po jedan Šiman, Lekić, Marić, Ćatović, Maksimović i Bosančić. U Ligi za ostanak Vojvodina je trenutno druga sa 14 bodova, koliko ima i POŠK, a u vođstvu je Budva koja ima 17 i dva meča više od crveno-belih.

U narednom kolu Vojvodina će 25. februara gostovati u Splitu ekipi Jadrana. Samo neko od prva dva mesta u grupi garantuje Novosađanima da će se u regionalnoj ligi nadmetati i naredne sezone. (S.K.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.