Španović: Drago mi je da treniram u Novom Sadu

Prvakinja Evrope u skoku u dalj na dvoranskom prvenstvu u Pragu i naša najuspešnija atletičarka Ivana Španović izjavila je na prijemu u Gradskoj kući da su pred njom velika takmičenja na kojima planira da briljira i donese još medalja.

Prvakinja Evrope u skoku u dalj na dvoranskom prvenstvu u Pragu i naša najuspešnija atletičarka Ivana Španović izjavila je na prijemu u Gradskoj kući da su pred njom velika takmičenja na kojima planira da briljira i donese još medalja.

Ona je rekla da je zadovoljna zbog osvojenog zlata u Pragu i novog nacionalnog rekorda od 6,98 metara i istakla da je zadovoljstvo trenirati u Novom Sadu.

"Iako imam mogućnosti da treniram bilo gde u svetu, meni je drago da to radim u Novom Sadu gde imam idealne uslove kako za letnju tako, i za zimsku sezonu. Sve to mi daje sigurnost i mogućnost da se spremam u kontinuitetu za sva svetska takmičenja. Nastavili smo niz osvajanja velikih medalja i ne vidim razlog zašto se sa svakog sledećeg takmičenja ne bih vraćala sa medaljama", rekla je Španovićeva.

Prijemu su, pored Ivane, prisustvovali i članovi njenog tima - atletski trener Goran Obradović i direktor Atletskog kluba "Vojvodina" Stevan Zorić, kao i član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar i predsednik Skupštine AK "Vojvodina" Zoran Vučević.

Podsetimo da je Ivana Španović osvojila zlatnu medalju na Evropskom dvoranskom šampionatu u Pragu postavljanjem novog ličnog i nacionalnog rekorda.

Prethodno je njen najbolji rezultat u dvorani bio 6,92 metra i ostvarila ga je u Istanbulu prošle godine.

  • MOSTONGA

    11.03.2015 20:45
    re
    Ivana je predivna devojka u svakom smislu te reci fantastican sportita sto svi vidimo i znamo, a Novi sad je najlepsi grad na svetu. Svi koji ovde negiraju radost nasu za njen uspeh nikada nisu bili niti ce biti patriote.
  • Svetska a nasa!

    11.03.2015 19:43
    Kako ih pazimo, tako cemo ih imati
    Ceo NS treba da je presrecan sto ima jos jednu sugradjanku ovakvog kalibra. Cuvajte je, bodrite je, i pazite. Pomozite joj da 'leti' jos dalje. Ne zna se da li je bolji sportista, lepse izgleda (na stazi ili na prijemu) ili se primerenije ponasa.

    Moniku su kao mali gledali Nole, Ana i ostali.

    Ivana je i kontra-primer onom raznom negativnom sloju na koji se svi zalimo. Podrzimo je.

    Sto se grada, republike, tice, treba da pocnu da razmisljaju kako da joj pomognu i revansiraju se: stan, stipendija, penzija, VIP pasos, ... ima nacina. U skladu sa mogucnostima. Ona tek hvata zalet. Pa tek kad se nove pojave!
    Cestitke jos jednom i pozdrav iz Kanade.
  • Maja

    11.03.2015 18:51
    BravoIvana
    Najmanje sto mogu da urade jeste da ovakve kao Ivana podrze u svakom smislu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.