Zagorčić ponovo trener Vojvodine

Bivši trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić ponovo će voditi taj fudbalski klub.
Bivši trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić ponovo će voditi taj fudbalski klub.

Zagorčić je rekao da se sa upravom kluba sve dogovorio i da formalno potpisivanje ugovora tek treba da usledi. "Vojvodina je moja prva fudbalska ljubav, u njoj sam načinio prve korake i prošao sve mlađe kategorije i naravno da sam srećan što ću ponovo raditi u mom klubu", rekao je Zagorčić.

Zagorčić je već bio na čelu stručnog štaba "Lala" i to 2012. godine, kada je od aprila do septembra vodio ekipu na osam utakmica u završnici šampionata i na početku naredne sezone.

U karijeri je, pored Vojvodine, sedeo na klupi Donjeg Srema, a bio je i trener bugarskog Liteksa. Kao fudbaler igrao je za FK Novi Sad i za Loveč, a bio je i reprezentativac Bugarske.

Zagočić je na mestu trenera Vojvodine nasledio Zorana Marića, koga je uprava Vojvodine sinoć smenila zbog slabih rezultata.

  • Predrag

    18.03.2015 12:00
    Napred, Zlajo!
  • Simpatizer

    17.03.2015 08:31
    Najbolje želje
    Zagorčić je odrastao sa Vojvodinom.
    Ko može posumnjati u njegove dobre namere?
    Uradiće sve što mu uslovi dozvoljavaju.
  • ALUMNI

    17.03.2015 08:06
    MANEKENI
    ili ti nazovi igrači su najveći problem u celoj priči. Nije tu Džimi kriv, već gomila umišljenih fudbalera koja posle 90 min ima čist dres. Srce na teren može samo neko ko istinski voli FK Vojvodinu, a među ovim manekenima ih je pramalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.