Vojvodina slavila posle drame u Subotici

Rukometaši Vojvodine sigurno koračaju ka novoj tituli.
Rukometaši Vojvodine sigurno koračaju ka novoj tituli.

U derbiju 5. kola mini lige za prvaka oni su u Subotici savladali Spartak 26:24.

Oko 1.200 ljubitelja rukometa gledalo je izuzetno kvalitetan i uzbudljiv meč. Uglavnom je vodila Vojvodina sa golom do tri gola prednosti, ali su domaći uspeli da meč uvedu u neizvesnu završnicu. Pri rezultatu 24:24 Đekić pogađa stativu, a gosti to kažnjavaju preko Živkovića, a potom i Orbovića za konačnih 26:24.

U domaćem timu najefikasniji su bili Lojančić sa 7 i Čupić sa 5 golova, kod crveno-belih Todorović je postigao 7, a Orbović i Živković po 5 pogodaka.

U drugom susretu dana Partizan je pobedio Radnički 33:31, dok će Jugović i Metaloplastika svoj meč odigrati 5. maja. Vojvodina je vodeća sa maksimalnim učinkom, odnosno sa 10 bodova, Spartak je drugi sa 5, Jugović ima 4, a po 3 boda Radnički, Metaloplastika i Partizan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.