Vignjević: Ništa neće biti rešeno u prvoj utakmici

Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je da se ništa neće rešiti u prvoj utakmici polufinala Kupa protiv OFK Beograda i da se ne zanosi da njegovi fudbaleri mogu da obezbede prolaz već u meču u Novom Sadu.
Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je da se ništa neće rešiti u prvoj utakmici polufinala Kupa protiv OFK Beograda i da se ne zanosi da njegovi fudbaleri mogu da obezbede prolaz već u meču u Novom Sadu.

"Svi su zdravi i spremni da savladaju velikog rivala i otvore mogućnost da na revanš putujemo mirnije. Ne zanosimo se da možemo postići rezultat koji bi sa sigurnošću garantovao prolaz u finale jer je tako nešto u ovakvim utakmicama teško izvodljivo", rekao je Vignjević.

On je kazao da njegovi fudbaleri u duel sa OFK-om moraju da "uđu hladne glave". "Ovo je utakmica za koju smo se pripremali i u koju moramo ući hladne glave jer je to praktično samo prvo poluvreme. Duboko sam svestan činjenice, a siguran sam da se mišljenje svih igrača, članova stručnog štaba i navijače nimalo ne razlikuje od mog, šta nam susret sa OFK Beogradom može doneti", kazao je Vignjević.

Trener Vojvodine je istakao da ceni OFK, za koji je rekao da u poslednje vreme ne postiže rezultate shodne kvalitetu koji ima. "Bez obzira na to što OFK u poslednje vreme ne postiže rezultate adekvatne svom kvalitetu, visoko cenim tim koji predvodi Zoran Milinković. Njegova fudbalska filozofija i stil rada ostavili su dubok trag u svakoj sredini u kojoj je radio. Među nama nema tajni niti jedan drugoga možemo nečim iznenaditi, jedino možda da on sa klupe uđe na prekid i postigne gol", rekao je Vignjević uz osmeh.

Vojvodina je za vikend igrala nerešeno 3:3 sa BSK-om u Borči u 18. kolu Super lige, a Novosađani su do boda došli tek u poslednjim sekundama utakmice.

"Utakmica u Borči pokazala je neke slabosti i greške koje ne mogu, niti želim da prebacim na neka konkretna imena jer ja ne verujem u pojedinca nego u grupu i sistem koji ta grupa na terenu sprovodi. Upravo je to jedan od razloga što će u sutrašnjoj utakmici biti nekih promena, konkretno u odbrani", kazao je Vignjević.

Utakmica između Vojvodine i OFK Beograda igra se u sredu od 18h na stadionu Karađorđe.

  • MAREFKV

    13.03.2013 13:20
    Volim te Vošo ludo...
    ... uvek će biti uz crveno-beli tim!!!

    Samo hrabro Vošo, volim te ludo!!!
    Kad ćemo da ga maznemo ako ne sad. Posle 6-7 finala i krađa od blizanaca, red je došao na poštenu borbu za kup pa ko bude bolji nek ga i osvoji.
  • Vojvosadjan

    13.03.2013 12:55
    @Nn.. isfrustriranu simpatizeru neceg sto ne znas ni sam sta je i ko je,gledaj samo danas od 18h pa ces da vidis k'o gde prolazi.Fudbalski stadion si video verovatno samo na slicicama ili pak ni tamo jer si umesto "Italija '90" skupljao album "Boj na Kosovu"

    Pradeda,deda,otac i sin..!!!
  • nn

    13.03.2013 12:17
    bice,prolazi OFK-a

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.