Voša ispustila dva gola prednosti protiv Javora

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno, 2:2 sa ekipom Javora u 12. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno, 2:2 sa ekipom Javora u 12. kolu Superlige Srbije.

Novosađanima je ovo druga uzastopna utakmica na kojoj su na domaćem terenu ispustili prednost od dva gola, budući da je u prethodnom kolu protiv Radničkog iz Kragujevca bio isti slučaj.

Vojvodinu je protiv Ivanjičana u prednost doveo Kaluđaerović već u trećem minutu meča, kada je iskoristio opštu pometnju ispred gola gostiju posle centaršuta Poletanovića i poslao loptu u mrežu. U nastavku su se ređale šanse za Novosađane, ali su šutevi Poletanovića, Lazovića, Kaluđerovića i Alivodića bili neprecizni.

Ipak, Vojvodina je došla do željenih 2:0 nakon odličnog šuta Vranješa iz slobodnog udarca sa skoro 30 metara. Na sličan način odgovorili su fudbaleri Javora u nastavku, kada je odbrana Vojvodine ostavila mnogo prostora rezervisti Dociću koji je sa velike udaljenosti matirao Delača za 2:1. Vojvodina je i posle ovog gola gostiju imala nekoliko gol šansi, ali su Trajković, Škuletić i Vranješ propustili prilike da povećaju prednost na 3:1, što su Ivanjičani iskoristili minut pre kraja i golom Radivojevića odneli bod sa teškog gostovanja.

Vojvodina je nakon 12 odigranih kola i dva vezana remija pala na treće mesto i ima 21 bod, a na njenu poziciju dospeo je Radnički iz Niša koji ima jednako bodova. Prvi na tabeli je Partizan sa 24, a šansu da prestignu novosadske crveno-bele i ma i Crvena zvezda koja trenutno ima 20 podova i utakmicu manje.

U narednom kolu koje je na programu za dve nedelje Vojvodina gostuje ekipi Jagodine, koja se nalazi na sredini tabele i ima tri boda manje od njih.

  • Huncut

    10.11.2013 20:49
    Meni ovo jako smrdi na prodaju bodova...:(
  • nslala

    10.11.2013 12:08
    Bar su skupili za plate. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.