Veliki uspeh novosadskih stonotenisera

Najuspešniji takmičari na osmom po redu Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom u pojedinačnoj konkurenciji, koje je održano u "Spens-u", su stonoteniseri novosadskog "Spina".
Najuspešniji takmičari na osmom po redu Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom u pojedinačnoj konkurenciji, koje je održano u "Spens-u", su stonoteniseri novosadskog "Spina".

U konkurenciji 80 učesnika iz Novog Sada, Beograda, Leskovca, Čačka, Smedereva, Jagodine, Šapca, Zrenjanina, Bačke Palanke, Subotice, Kragujevca i Niša, na odličnom takmičenju u organizaciji Stonoteniskog saveza osoba sa invaliditetom Srbije osvojili su sedam od 10 titula.

U kategoriji 1-3, najbolja je bila Tanja Nikašević iz Čačka, ispred Zrenjaninke, Sanje Mijatović i Smederevke, Ane Prvulović. Novosađanka Borislava Perić- Ranković je bila neprikosnovena u kategoriji 4- 5, ispred klupske koleginice Nade Matić i Beograđanke, Zorice Popadić.

U muškoj konkurenciji u kategoriji 1-2, pobedio je Goran Perlić (Zrenjanin) ispred Čačana, Aleksandra Radišića i Vladana Petkovića. Mile Ivić iz novosadskog Spina bio je najbolji u kategoriji 3-4, ispred klupskih kolega Zorana Matića i Miroslava Home. U kategoriji 5, Novosađanin, Mitar Palikuća u finalu je pobedio Budimira Malešića iz Beograda.

U kategoriji 6-7 prvi je Dejan Oklobdžija (Smederevo) a drugi Mihajlo Uvaček (Novi Sad, Spin). U kategoriji 8-9 pobedio je Novosađanin Dragan Bunčić ispred Beograđana Miroslava Rajča i Draška Jokića.

Ferenc Juhas, takmičar Spina pobedio je u kategoriji 10 ispred Zrenjaninca Steve Kukolja. Najbolji u opštoj kategoriji bili su Josip Tipura, (Novi Sad) i Zvonko Brnić (Zrenjanin). Medalje i diplome najboljima je uručio Vladimir Šiška, predsednik vojvođanskog i potpredsednik srpskog stonoteniskog saveza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.