Šampion i pobednik kupa danas na Karađorđu

Na Karađorđu se danas u poslednjem kolu fudbalskog šampionata sastaju pobednik Kupa i šampion države u meču sa prestiž.
Na Karađorđu se danas u poslednjem kolu fudbalskog šampionata sastaju pobednik Kupa i šampion države u meču sa prestiž.

Pošto su i Vojvodina i Zvezda već osvojili trofeje, a samim tim obezbedili učešće u Evropi sledeće sezone, današnji duel igraće rasterećeno i za publiku.

Štoper novosadskih crveno-belih Nino Pekarić kaže da je današnji meč prilika da se, pored dobrog i atraktivnog fudbala kupovinom ulaznica pomogne ljudima koji su sve izgubili u katastrofalnim poplavama. - Igrom sudbine i ja potičem iz Obrenovca, pa apelujem na navijače da svojim prisustvom daju mali ali važan doprinos stanovništvu pogođenom katastrofom - poručio je Pekarić.

Trener beogradskog kluba Slaviša Stojanović rekao je da očekuje pobedu kako bi na najlepši način završili sezonu. - Imamo dosta problema oko sastavljanja tima, bićemo lišeni nekoliko igrača. Ipak, šansu će dobiti fudbaleri sa manjom minutažom i nadam se da će opravdati poverenje - rekao je Stojanović.

Za današnji susret nema besplatnih karata pošto sav prihod ide kao pomoć ugroženima od polava. Za ložu su cene 1.500 i 1.000 dinara, zapad je 500, istok 400, a sever 300 dinara. Duel na Karađorđu počinje u 17h, kada se igraju i svi ostali susreti poslednjeg kola.

Sastaju se: Partizan - Čukarički, Javor - Napredak, OFK Beograd - Donji Srem, Rad - Spartak, Radnički Kragujevac - Jagodina, Radnički Niš - Novi Pazar i Sloboda - Voždovac.

  • 28.05.2014 11:43
    Ne brinem se ja, svi smo poslali poruku na 1003, bice "viska" za zvezdu
  • boco

    28.05.2014 10:37
    u normalnim zemljama bi utakmica izmedju sampiona i osvajaca kupa bila praznik, a kod nas svi znaju da je namesten i kup i prvenstvu, a normalni ljudi se i boje da dodju na utakmicu i sami a pogotovo sa decom, zbog huligana koji ce danas da okupiraju novi sad i dignu policiju na najvisi moguci stepen pripravnosti. napraviti stadion preko auto puta pa nek se tamo igraju, a ne da imamo okupaciju grada.
  • Azdajevo

    28.05.2014 08:30
    NSCZ - Idemo Delije
    Mali tuzni decace, vratio Vam se osmeh na lice nakon dugih 6 godina.. Zna se kako ste dosli do titule i tu se sva prica zavrsava..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.