APR: Kosta Hadži ovlašćeno lice ispred FK Vojvodina

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina, izabran na skupštini 16. maja, saopštio je da je Agencija za privredne registre u Beogradu usvojila prijavu i upisala Kostu Hadžija kao ovlašćeno lice za zastupanje i predstavljanje FK "Vojvodina".
Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina, izabran na skupštini 16. maja, saopštio je da je Agencija za privredne registre u Beogradu usvojila prijavu i upisala Kostu Hadžija kao ovlašćeno lice za zastupanje i predstavljanje FK "Vojvodina".

"Zahvaljujemo se svim našim članovima, simpatizerima i sportskoj javnosti koja je uz nas uz veru i ispravnost naše Skupštine kao i nadležnim organima koji su u skladu sa Zakonom doneli pravednu odluku. U subotu, 31. maja, legitimno izabrani organi kluba spremni su da počnu vršiti zakonom i statutom pripisane dužnosti", kaže Kosta Hadži.

S druge strane, međutim, Zoran Pavlović, predsednik Uprave koja je formirana 11. maja uz prvog čoveka Skupštine, dr Radivoja Radosava, tvrdi da će o svemu, ipak, konačno rešenje doneti Nadležni sud, koji je po tom pitanju zakazao ročište za 12. jun.

"Po saznanju da je "paralelna" Skupština upisana u APR, održali smo sednicu i odlučili da svim pravnim sredstvima pokušamo da osporimo tu odluku. Upis u APR ne znači da su oni u pravu, jer smo i mi upisani i nas je ista agencija prihvatila", ističe Pavlović.

  • nemanja stojilkovic

    19.07.2014 23:10
    fudbal
    ja bi da zaigram za vojvodi
    da zaigram za omladince ako moze.. dobro igram fudbal
  • 19.07.2014 23:06
    tim vojvodina
    ocu da igram za vojvodinu za omladince




















































































  • 31.05.2014 13:09
    tim se od danas zove Hadzi-Vojvodina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.