Novu upravu sačekala zaključana vrata SC "Vujadin Boškov"

Delegacija Skupštine Fudbalskog kluba Vojvodina izabrana 16. maja nije danas uspela da uđe u prostorije kluba u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku.
Delegacija Skupštine Fudbalskog kluba Vojvodina izabrana 16. maja, a čiji je legitimitet potvrdila Agencija za privredne registre, nije danas uspela da uđe u prostorije kluba u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Vrata su bila zaključana pa je predsednik Upravnog odbora Kosta Hadži na vrata nalepio rešenje APR-a kojim je on imenovan za ovlašćeno lice FK Vojvodina, a iz registra je izbrisano ime Sanje Trivić.

- Telegramom i prilepljivanjem na vrata po zakonu se smatra da su obavešteni o našem današnjem dolasku. Pozivamo Milenka Jokića, izabranog za predsednika kluba na skupštini u novembru prošle godine, da nas sačeka u ponedeljak u 14 časova i omogući nam da uđemo u klupske prostorije - poručio je Hadži.

Sem, njega u delegaciji su bili i predsednik Skupštine Milan Davidov i generalni sekretar Mića Vranješ. Podsetimo, pre APR-a legitimnost upravi koju predvodi unuk osnivača Vojvodine dalo je i ministarstvo sporta i omladine.

S druge strane, paralelni Upravni odbor koji takođe za sebe tvrdi da je legitiman navodi da tokom vikenda Sportski centar ne radi i da je normalno da su vrata zaključana.

- Takođe, većina zaposlenih danas je bila u Crnoj Gori na jednogodišnjem pomenu preminulom predsedniku Ratku Butoroviću. Tužno i žalosno je što je baš na taj dan Đorđe Nedeljkov sa svojom svitom pokušao da uđe u prostorije kluba, umesto da je otišao na pomen na njegov grob. Sve dok sud ne donese pravosnažnu presudu i odluči koja je Izborna skupština legitimna, niko nema pravo da ulazi u službene prostorije kluba i ometa stalno zaposlene - navode u Vojvodini.

Ukoliko primopredaja dužnosti ne usledi u narednim danima, 12. juna sud treba da odluči ko je legitimni predstavnik kluba i tako stvori uslove za normalno funkcionisanje aktuelnog osvajača kupa.

  • Vojvodinaš

    01.06.2014 09:17
    Batino odelo
    Jel' bio na primopredaji Manojlo Mane Radinović u Batinom odelu i njegovom šeširu. Čovek igrao za "kanarince". Čitav život bio "žuti", a sada sanja neki svoj san. Alchajmerova bolest.
  • 01.06.2014 07:58
    u
    treba i da ostanu u toj njiovoj ekoloskoj crnoj gori
  • alo,alo

    01.06.2014 07:33
    dokle
    u Vojvodini budu likovi poput gajica,dobroje,matijevica.....stadion Vojvodine me nece videti !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.