Novo rukovodstvo privremeno preuzelo upravljanje FK Vojvodina

Delegacija rukovodstva i Skupštine FK Vojvodina izabrana na sednici 16. maja preuzela je juče ključ od klupske zgrade u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.
Delegacija rukovodstva i Skupštine FK Vojvodina izabrana na sednici 16. maja preuzela je juče ključ od klupske zgrade u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Predsednik UO Kosta Hadži je rekao da će već danas doći revizorska agencija koja će prečešljati sve papire, a da generalni sekretar Mićo Vranješ od danas i zvanično stupa na novu dužnost.

- Vojvodina se vratila tamo gde je bila, a odakle je nasilno otrgnuta - rekao je unuk jednog od osnivača kluba, Kosta Hadži. Zvanične primopredaje dužnosti nije bilo, samo je ključeve predao Milan Čabrić, upravnik tog centra kojeg je Uprava, izabrana na Skupštini 11. maja na čelu sa Zoranom Pavlovićem i Radivojem Radosavim, izabrala za tehničkog direktora kluba.

Podsetimo, novo rukovodstvo je pokušalo da uđe u prostorije kluba i u subotu, ali su tada vrata bila zaključana jer Centar nije radio. Njima je legitimitet dala Agencija za privredne registre i Ministarstvo sporta, međutim konačnu odluku doneće Osnovni sud u Novom Sadu na ročištu zakazanom za 12. jun.

  • shone

    03.06.2014 11:38
    Skup debila.Veliki novosadjani Gajic i Dubroja,i Hadzi,decko bez ikakve reference za zivot,osim sto je unuk! Smesni ste.
  • Darko

    03.06.2014 11:09
    Nepoznanice
    Jedino merodavno je da se u TV duelu izjasne obe strane kako žele da od Vojvodine naprave normalan klub za koji cemo ako nista drugo navijati ili sa mirom puštati decu na utakmice.
    Nenormalno je da je aktivni učesnik jedne strane generalni direktor Dnevnika a da nas onda taj list "objektivno "informiše o dešavanjima.
    Ovako sve liči na puki interes gomile grebatora.
  • vreme

    03.06.2014 10:29
    je za nas
    a sad malo novosadjani o Novom Sadu i Voshi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.