Šampionski pehar ostao u Novom Sadu

Rukometaši Vojvodine odbranili su titulu šampiona Srbije pobedivši Crvenu zvezdu rezultatom 33:30 u poslednjoj utakmici plej ofa.
Rukometaši Vojvodine odbranili su titulu šampiona Srbije pobedivši Crvenu zvezdu rezultatom 33:30 u poslednjoj utakmici plej ofa.

Na "Slanoj bari" pred oko 1.000 gledalaca, najefikasniji u pobedničkom timu bili su Stanković sa 10, Elezović sa 9, te Pušica sa 7 postignutih golova.

Ipak, epitet igrača utakmice zaslužuje golman Miroslav Kocić sa čak 23 odborane, a mnoge od njih bile su u prelomnim trenucima kada su Beograđani bili na svega gol ili dva zaostatka.

Vojvodina je počela odlično, i prvo i drugo poluvreme odlepivši se na po pet razlike. Međutim, ekipa Nenada Peruničića je pokazala da ima veliki potencijal, pa je u većem delu utakmica bila neizvesna. Ta neizvesnost potrajala je do samog finiša, tačnije do minut i po pre kraja kada su gosti promašili zicer s krila, a Novosađani uspeli da realizuju naredna dva napada.

Rukometaši Vojvodine su plej of završili sa sedam pobeda, jednom nerešenom i svega dva poraza koliko je imao i kragujevački Radnički, ali su crveno-beli bili bolji u međusobnim duelima.

Vojvodini je ovo treća titula prvaka države. Oni će se, uz Radnički, naredne sezone takmičiti u SEHA ligi kao i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

  • non stop

    05.06.2014 07:43
    ekipa
    bravo momci!
  • Novi Sad

    05.06.2014 07:19
    Vojvodina
    Bravo Sampioni!!!
  • besan ker

    05.06.2014 06:31
    Svaka čast, potpuno zasluženo! Naredne sezone dupla kruna u vitrinama ;-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.