Kajakaši "Vojvodine" postigli zapažene rezultate

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ugostio je kajakaše Kajak kanu kluba "Vojvodina" koji su kao reprezentativci Srbije postigli zapažene rezultate na evropskim i svetskim prvenstvima u juniorskim i seniorskim kategorijama.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ugostio je kajakaše Kajak kanu kluba "Vojvodina" koji su kao reprezentativci Srbije postigli zapažene rezultate na evropskim i svetskim prvenstvima u juniorskim i seniorskim kategorijama.

Prijemu je prisustvovao i Vladimir Torubarov koji je na Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojio bronzanu medalju.

- U ime Grada Novog Sada želim da se zahvalim i čestitam takmičarima i rukovodstvu kajak kanu kluba "Vojvodina" što su na najbolji način predstavili našu državu i grad iz kojeg dolaze, ostvarivši izuzetne sportske rezultate u ovoj godini. Tradicija koju Novi Sad već dugo neguje kada se radi o ovom sportu potvrđena je sada sjajnim rezultatima i ubeđen sam da će ovaj klub i sportisti koji vredno treniraju nastaviti istim putem i u narednom periodu. Imali su podršku Grada i Uprave za sport i omladinu i nastavljamo taj partnerski odnos jer bih zaista voleo da ih uskoro ponovo ugostimo u Gradskoj kući sa sličnim ili boljim rezultatima – rekao je gradonačelnik.

Simo Boltić, reprezentativac Srbije i osvajač medalje na Svetskom prvenstvu za juniore i seniore do 23 godine u Mađarskoj, zahvalio se gradonačelniku na prijemu i svima onima koji ih podržavaju. On je u ime svog klupskog tima rekao da im je velika čast da na svakom takmičenju predstavljaju državu Srbiju, ali i njihov kajak kanu klub "Vojvodina" i Grad Novi Sad i dodao da su se ove godine okitili sa dosta medalja, a da za sledeću sezonu nastavljaju da rade u istim posadama kako bi se što bolje pripremili za naredne Olimpijske igre u Riju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.