Danas derbi na Karađorđu, zahuktala Voša dočekuje šampiona

Derbi meč 3. kola fudbalskog prvenstva igra se večeras na Karađorđu gde Vojvodina dočekuje Crvenu zvezdu.
Derbi meč 3. kola fudbalskog prvenstva igra se večeras na Karađorđu gde Vojvodina dočekuje Crvenu zvezdu.

Obe ekipe su zabeležile pobede u prva dva kola i najavljuju nova tri boda u subotnjem susretu. Novosađani su premašili očekivanja i prikazali dobre partije, dok je branilac titule najavio da bi i ove sezone mogao da se bori za trofej, a posebno pada u oči činjenica da još nije prmio gol.

Trener Novosađana Zoran Marić nada se pobedi. - S obzirom da igramo protiv dobre ekipe koja takođe ima maksimalan učinak, očekujem dobru brzu utakmicu, sa dosta šansi. Očekujem i podršku navijača u što većem broju - rekao je Marić.

On dodaje da nema povređenih i da su svi spremni za derbi. - Sastav tima biće sličan kao i na prethodnim mečevima. Ti momci su do sada pokazali da znanjem i učinkom zaslužuju moje poverenje i u duelu sa Zvezdom.

Ljubimac navijača Vojvodine, Enver Alivodić, kaže da će Vojvodina igrati ofanzivno i na pobedu. - Svi za jednog, jedan za sve. Disciplinovano, složno i hrabro. To je jedini pouzdan recept za uspeh protiv rivala kao što je Crvena zvezda - kaže Alivodić.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je Vojvodina blagi favorit. "Ali to ne mora ništa da znači. Naš cilj je jasan, to je pobeda. Očekujem da će biti lepa utakmica protiv jako kvalitetnog protivnika, publika će uživati u ambijentu i verujem da ćemo se mi u Beograd vratiti zadovoljni", rekao je Lalatović.

Podsetimo, nakon blamaže u Slovačkoj i poraza sa 4:0, crveno-beli su slavili na naredna tri uzastopna meča (Trencin 3:0, OFK Beograd 3:0, Mladost Lučani 2:1). Beograđani su takođe bili uspešni u prva dva kola pobedivši niški Radnički 2:0 i Jagodinu 3:0.

Utakmica se igra od 20.30h. Cene karata su 500 za zapadnu i 400 dinara za istočnu tribinu.

U ostalim susretima sastaju se: Novi Pazar - Radnički Kragujevac, Voždovac - Rad, Spartak - Mladost, Jagodina - Radnički Niš, Napredak - OFK Beograd, Borac - Čukarički i Partizan - Donji Srem (nedelja). (S.K.)

  • Elia

    23.08.2014 10:14
    Zove se Karadjordje jer se u to doba kada je dobio ime trebalo uci u guzicu vlasti, kao i uvek! Pravi Novosadjani i Vojvodjani ga zovu Stadion Vojvodine, jer Karadjordje nije isao u Vojvodinu na sever dalje od Donjih Petrovaca! Tako da STADION VOJVODINE!!!! :)
  • kovilj

    23.08.2014 09:30
    pobeda vose
    nadamo se da ce nas laza dati makar dva gola
  • 23.08.2014 09:22
    Znaci gang bang svi na Karadjordja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.