FOTO, VIDEO: Prvi poraz Voše u SL, Zvezdi tri boda

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na domaćem terenu od Crvene zvezde rezultatom 0:1 u trećem kolu Superlige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine poraženi su na domaćem terenu od Crvene zvezde rezultatom 0:1 u trećem kolu Superlige Srbije.

 

Meč je odigran na izuzetno mokrom terenu, pa su igrači obe ekipe imali mnogo problema da iskontrolišu loptu.

Jedini gol na utakmici postigao je Đorđe Rakić, sjajnim udarcem sa 18 metara u 16. minutu.

Zvezda je agresivnije ušla u utakmicu, dok je Novosađanima bilo potrebno vremena da se zagreju. Rakić je šutirao sa 18 metara, a lopta je završila u ispod prečke Vanje Milinković-Savića.

Voša je u narednih 15-ak minuta krenula agresivnije, ali uzalud. Vojvodina je do izjednačenja mogla u 25. minutu, kada Mijat Gaćinović nije uspeo da na pravi način završi akciju sa Veselinovićem.

U drugom delu nije se promenio stil igre dva tima. Vojvodina je poslednju šansu imala u 66. minutu. Lazar Veselinović je varkom izbacio Mijailovića, ali u trenutku kada je trebalo da šutira, počeo je da se premišlja i na kraju je propustio šansu.

Ovo je prvi poraz Vojvodine u šampionatu.

Rezultati ostalih utamica trećeg kola:

Fudbaleri Rada pobedili su danas na Vračaru Voždovac sa 6:1, dok je Novi Pazar na svom terenu sa 2:0 pobedio Radnički 1923. Sprtak je pobedio Mladost 1:0, do su fudbaleri Jagodine nakon preokreta ubedljivo savladali Radnički iz Niša rezultatom 3:1. OFK Beograd je savladao Napredak 4:2, Dok je meč Borca i Čukaričkog završen bez golova.

Poslednji meč kola na programu je u nedelju, kada Partizan dočekuje Donji Srem.

  • ALUMNI

    25.08.2014 10:17
    UPRAVA NAPOLJE
    igra bez šuta u okvir gola, igra da bi režim pobedio nije smisao postojanja Kluba. Ova nova uprava ide još niže i zabranjuje ulaz navijačima Vojvodine, bez obzira što su im prethodno naplatili karte ili sezonske propusnice. Organizovali su istomišljenike koji su nesmetano skrnavili po Zapadu.
  • Zvezda

    24.08.2014 11:02
    Haha
    Hej slaninarcici, smesni ste i kad kukate!!!
  • batistuta

    24.08.2014 10:15
    odlična igra vojvodine
    Ovi dečaci iz Voše su sinoć pokazali da su najbolji tim u ligi samo im fali još malo iskustva.Nadigrali su protivnika ali falio je taj gol ili dva.Sudija je kao i uvek "navlačio"za protivnika ali to je već postalo da kažem "normalno" desetinama godina unazad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.