Srpski šampion danas dočekuje moćni Vesprem

Rukometaši Vojvodine danas startuju u novoj sezoni u SEHA ligi, a prvi meč odigraće sa šampionom Mađarske Vespremom.
Rukometaši Vojvodine danas startuju u novoj sezoni u SEHA ligi, a prvi meč odigraće sa šampionom Mađarske Vespremom.

Novi klub učesnik regionalnog takmičenja je najtrofejniji mađarski tim, prošlosezonski učesnik fajnal fora Lige šampiona.

Igrače čija se vrednost procenjuje na 10 miliona evra predvodi kapiten srpske reprezentacije Momir Ilić. Predsednik Vojvodine Milan Đukić podsetio je da je prošla sezona završena fajnal forom u Novom Sadu, a predstojeća počinje utakmicom, takođe, u Novom Sadu.

- Za nas je igranje sa najjačim evropskim ekipama velika obaveza. Jačamo i organizaciono i igrački. Kadar podmlađujemo, ali zadržavamo kvalitet. To je naša obaveza - rekao je Đukić.

Trener srpskog šampiona Đorđe Ćirković smatra da Vesprem igra najbolji rukomet na svetu. - Sve pripremne utakmice lagano su dobili. To je ekipa koja u svom sastavu ima reprezentativaca iz šest svetskih zemalja. Mi krećemo ispočetka. Imamo iskustva, ali imamo i 10-ak novih igrača. Tek je šest utakmica iza nas u pripremnom periodu. Nemamo jasnu sliku još šta možemo, ali znamo šta moramo.

Utakmica Vojvodina - Vesprem igra se u Sportskom centru "Slana bara" s početkom u 19.30h. Ulaz je slobodan.

  • HandBall

    28.08.2014 07:17
    Pobednik Vesprem ... a rukomet Liga Sampiona !!!
    Dobr je bila i Voša ali realno ovi su mnogo jako jaki
  • Opet Pele

    27.08.2014 20:06
    Omladinci FK Vojvodine
    Pobedili FK Partizan 2/1, a fudbal kao Bendesligaski... kakva utakmica
  • Pele

    26.08.2014 20:49
    A omladinci...
    FK Vojvodine na "Vujadinu" dočekuju FK Partizan u Ligi Srbije u 11,00h...biče pravog, lepog fudbala.....čisto da se zna, ako nekog zanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.