Vojvodinu očekuju pune tribine danas u Zvečanu

Fudbaleri Vojvodine gostuju danas u Zvečanu ekipi Trepče u šesnaestine finala Kupa Srbije.
Fudbaleri Vojvodine gostuju danas u Zvečanu ekipi Trepče u šesnaestine finala Kupa Srbije.

Trepča iz Kosovske Mitrovice je član Zone Morava, što je četvrti rang u srpskom klupskom takmičenju.

- Imamo velike ambicije u Kupu i probaćemo da odbranimo trofej osvojen prošle sezone. Generalno, najviše nas brine teren, jer ne znamo u kakvom je stanju i kakvi nas uslovi očekuju. Zbog zgusnutog rasporeda utakmica, odmoriću Pekarića, Alivodića, Tumbasevića i Milinković-Savića - rekao je trener Vojvodine Zoran Marić.

Trener Trepče, Dragiša Drobnjak, kaže da mu je zadovoljstvo i čast što će njegov tim igrati sa Vojvodinom. - Od fabrike fudbalskih bisera imaćemo šta da naučimo, ali i da nešto pokažemo Srbiji. Novosađanima prepuštamo ulogu apsolutnog favorita - rekao je Drobnjak.

Utakmica u Zvečanu počinje u 16h. U isto vreme drugi novosadski predstavnik u kupu, Proleter sa Slane bare dočekuje Superligaša Donji Srem.

Zvezda i Partizan ne bi trebalo da imaju teži posao u ovoj rundi pošto svoje mečeve igraju u Beogradu. Crveno-beli od 19h se na Marakani sastaju sa čačanskim Borcem, dok će Partizan gostovati Bežaniji od 16h.

U ostalim susretima 1/16 finala sastaju se: Dorćol - Radnički Kragujevac, Smederevo - OFK Beograd, Jedinstvo Užice - Rad, Inđija - Javor, Spartak - Radnik, Jagodina - BSK, Moravac - Radnički Niš, Sloga Petrovac - Novi Pazar, Voždovac - Sloga Kraljevo, Sloboda - Sinđelić, Napredak - Metalac i Čukarički - Mladost Lučani.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.