Vojvodina u Kruševcu juri pobedu za istoriju

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju Napretku u 7. kolu Superlige.
Fudbaleri Vojvodine danas gostuju Napretku u 7. kolu Superlige.

Vojvodina je po bodovima u prvih šest kola izjednačila drugi najuspešniji start ostvaren u sezoni 1998/99. godine, a danas ima priliku da izjednači najbolji start u klupskoj istoriji ostvaren u sezoni 1995/96.

Trener crveno-belih Zoran Marić kaže da njegovi igrači u svaku utakmicu ulaze sa namerom da pobede. - Znamo da naš domaćin ima kvalitet koji ne odgovara njegovoj trenutnoj poziciji na tabeli, pa shodno tome, moramo u utakmicu ući maksimalno angažovano. Želimo pobedu, tu nema dileme. Sem povređenog Marka Živkovića, svi ostali igrači su na raspolaganju stručnom štabu - ističe Marić.

Meč u Kruševcu počinje u 17h.

U ostalim susretima sastaju se: Donji Srem - Radnički 1923, Rad - Čukarički, Spartak - Radnički Niš, Voždovac - Mladost, Borac - Crvena zvezda i Novi Pazar - Jagodina. Odložen je susret Partizan - OFK Beograd.

  • besan ker

    29.09.2014 12:07
    Pobeda, nego šta, samo borbeno!
  • skep

    29.09.2014 10:52
    I? Možda sam malodušan, ali čini mi se da će kao i dosad Voša na kraju biti u žestokoj borbi za treće mesto na tabeli.
  • Grbavica

    29.09.2014 10:26
    Napred. Samo borbeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.