Vošin start iz snova

Vojvodina beleži start iz snova u ovogodišnjoj Superligi, a šestu pobedu u 7. kolu ostvarila je danas u Kruševcu protiv Napretka od 1:0.
Vojvodina beleži start iz snova u ovogodišnjoj Superligi, a šestu pobedu u 7. kolu ostvarila je danas u Kruševcu protiv Napretka od 1:0.

Pred oko 2.000 gledalaca na stadionu "Mladosti" pobedu je Novosađanima doneo Mijat Gaćinović u 61. minutu.

Igra je u prvih pola sata bila dosadna i nemaštovita, ali već u prvoj pravoj prilici gosti su mogli da dođu do vođstva. Nakon kornera najviši je u skoku bio Pekarić, ali je pogodio prečku.

Potom je ponovo usledila igra bez pravih šansi sve do 61. minuta kada posle gužve u šesnaestercu na odbijenu loptu natrčava Gaćinović i dovodi svoj tim u vođstvo. Do kraja susreta domaći nisu uspeli ozbiljnije da priprete pa u Novi Sad idu sva tri boda.

Šestom pobedom u sedam odigranih kola Vojvodina je izjednačila klupski rekord kada je u pitanju najbolji start sa onim iz sezone 95/96, a priliku da ga popravi imaće već u sledećm kolu kada na Karađorđu gostuje Novi Pazar.

U ostalim susretima dana: Donji Srem - Radnički 1923 1:0, Rad - Čukarički 1:3, Spartak - Radnički Niš 1:0 i Voždovac - Mladost 2:0. Večeras još igraju Borac - Crvena zvezda, odnosno Novi Pazar - Jagodina, dok je odložen meč Partizan - OFK Beograd.

  • Slaninari Banat

    30.09.2014 17:55
    svi na Karadjordje
    Banat je prisutan sledeci vikend,ajmo slaninari mobilizacija
  • Grbavica

    30.09.2014 10:50
    U subotu

    "pet komada, pet komada to je naša nada"
  • Vojvosadjan

    30.09.2014 09:56
    Ne bih ja puno o Maricevom trenerskom umecu jer ne poseduje nista vanprosecno (naravno za ovu ligu).Vise bih o talentu,hercu i hladnoj glavi ovih klinaca..pa cak i sreci (posebno protiv Radnickog),no necemo gledati sto se kaze "konju u zube".Ako je to recept za novi uspeh samo neka tako "kuvaju".Da,rece neko ajde do novog Kupa..ja sam pre za novu titulu..cetvrt veka je proslo od poslednje.Samo hrabro momci," do nekih novih pobeda"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.