Tesna pobeda Minakve u Zrenjaninu

U 8. kolu Superlige, rukometašice "Minaqua Vojvodine" su slavile u Zrenjaninu protiv Proletera 34:33.
U 8. kolu Superlige, rukometašice "Minaqua Vojvodine" su slavile u Zrenjaninu protiv Proletera 34:33.

Očekivalo se da će Novosađanke mnogo lakše i ubedljivije ostvariti pobedu, ali su domaće igračice u meč ušle izuzetno motivisano pa su već posle nekoliko minuta vodile sa neverovatnih 6:0. Ipak do kraja poluvremena gošće su konsolidovale svoje redove te se na odmor otišlo sa rezultatom 16:16.

Drugo poluvreme je otpočelo u znaku dobre igre gostujuće ekipe pa je prednost u pojedinim trenucima iznosila i četiri gola razlike. Ipak, usledila je dramatična završnica, a Proleter je propustio šansu da dođe do boda u poslednjem napadu.

Sa sedam pobeda i jednim remijem Minakva je trenutlo lider, s tim što Radnički koji je do sada imao maksimalni učinak tek treba da odigra svoj meč sa Milicionarom. Sledi pauza u šampionatu koji se nastavlja tek 21. januara kada će u Novom Sadu gostovati Jagodinke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport