FOTO: Mališani uživali u čokoladnoj fontani, sokovima i dečijoj predstavi

U okviru manifestacije Novosadsko proleće, Radio 021 je i ovog marta organizovao već tradicionalno druženje sa decom, roditeljima, bakama, dekama...

U okviru manifestacije Novosadsko proleće, Radio 021 je i ovog marta organizovao već tradicionalno druženje sa decom, roditeljima, bakama, dekama...

Više od 250 mališana uživalo je u predstavi "Veliko putovanje", koju su odigrali naši prijatelji iz Kreativnog studija Čarolija. Pre toga, klinci su se zasladili čokoladnom fontanom.

Slatko iznenađenje doneli su "NS Slatki snovi", a deca su se osvežila prirodnim sokovima poljoprivrednog gazdinstva Tišma.

Čokoladna fontana i Šampanjac kupa su apsolutni hit na dečjim rođendanima, venčanjima, krštenjima i ostalim proslavama.

  • Branka

    20.10.2015 08:34
    Datum
    Podesite datum na uređaju za snimanje. Nije oktobarski.
  • 23.03.2015 17:25
    divna predstava
    hvala radiju 021 - moja deca su se stvarno oduševila čokoladnom fontanom i predstavom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti