FOTO: Kej prohodan nakon posete Nikolića i Gašića Domu Vojske

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u Novom Sadu do 15 časova boravio u Domu Vojske, zbog čega je od jutros blokiran kej.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u Novom Sadu do 15 časova boravio u Domu Vojske, zbog čega je od jutros blokiran kej.

Nikolić je prisustvovao analizi funkcionalnih i opеrativnih sposobnosti Vojskе Srbijе za 2014. godinu. Događaju je prisustvovao i ministar odbrane Bratislav Gašić, kao i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković sa članovima oba kolegijuma.

Bio je najavljen dolazak i premijera Aleksandra Vučića, koji zbog drugih obaveza nije došao u Novi Sad.

Na analizi stanja u Vojsci Srbije prisustvo medija nije bilo predviđeno, kao ni davanje izjava, sem protokolarnih nekoliko minuta snimanja, dok će ministarstvo izdati saopštenje.

Zbog dolaska predsednika, ministra i vrha Vojske Srbije od jutros je bio blokiran kej od Marka Miljanova do Varadinskog mosta, a saobraćaj se preusmeravao u sporedne ulice.

Privremeno su bile izmenjene trase gradskih linija koje prolaze Beogradskim kejom.

Od 8.30 do 15 časova autobusi na linijama 6, 11A i 11B su saobraćale na sledeći način:

Linija 6

Smer Adice - Podbara: Sa Beogradskog keja skreću levo na Trg Neznanog junaka i čekaju vreme do sledećeg polaska.
Smer Podbara- Adice: Sa Trga Neznanog junaka skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Linija 11A

Iz Beogradskog keja skreću levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim nastavljaju ulicama Uspenska, Šafarikova, Jovana Subotića i Temerinska do Ulice Jovana Cvijića, te dalje nastavljaju redovnom trasom.

Linija 11 B

Iz Ulice Jovana Cvijića skreću desno u Temerinsku ulicu, zatim nastavljaju ulicama Jovana Subotića, Šafarikovom, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, na Trg Neznanog junaka do Keja žrtava racija i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Komentari 112

  • Peca

    04.04.2015 17:32
    @Brus Vilis
    Ako je 5. Oktobar primer demokratskog izbora onda si ti stvarno Brus Vilis. Ne branim nesretnog Tomu ali tebra ti ga pretera. Jeste bravar umro posle noge, ali se namucio, pa ispada ko je kako doso tako i otso. Meni licno nije zao ni jednog, sami su birali svoj put, zao mi sto su sjebali put kojim smo mi trebali da prodjemo.
  • Brus VIlis

    02.04.2015 06:13
    Podsetnik
    24.02.2003. Tomislav Nikolić na mitingu SRS-a izjavljuje: “Recite Đinđiću da je i Tito pred smrt imao problem sa nogom”.

    12.03.2003. Ubijen je prvi demokratski izabrani premijer Srbije i lider Demokratske stranke dr Zoran Đinđić.
  • daca

    01.04.2015 09:48
    predsednik
    Svaki Predsednik drzave ja zasluzio ovakvu pocast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti