Jednokratna pomoć za izbeglice u Novom Sadu

Izbeglicama na teritoriji Novog Sada, gradonačelnik Miloš Vučević danas je dodelio Ugovore za bespovratnu jednokratnu pomoć.

Izbeglicama na teritoriji Novog Sada, gradonačelnik Miloš Vučević danas je dodelio Ugovore za bespovratnu jednokratnu pomoć.

Sedamnaest interno raseljenih lica i izbeglica dobilo je pomoć, za koju je izdvojeno ukupno 5,5 miliona dinara.

- Građevinski materijal će verovatno olakšati mnogima završetak izgradnje porodičnih domova, a mi ćemo uporedo, kao i do sad, biti posvećeni rešavanju infrastrukturnih problema u prigradskim naseljima, jer težimo tome da na celoj teritoriji grada imamo iste uslove za život - poručio je Vučević.

U obezbeđivanju pomoći pomogli su Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije i Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu.

  • 27.08.2015 20:58
    A pogledajte koliko tek daju Sirijskim izbeglicama svaki mesec. Ova suma ispada smešna.
  • modesti

    27.08.2015 20:06
    ....hhahaaahahah...
    ...približavaju se izbori...
  • sale

    27.08.2015 19:23
    legalno kupuju glasove
    Jednom kada se neka drzava proglasi sigurnom tada izbeglica gubi taj status a BIH i Hrvatska su sigurne zemlje .
    Treba proveriti da li te takozvane izbeglice imaju pravo glasa u Srbiji , ako imaju onda se ovo zove korupcija sa milionskim iznosom .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti