Građane zanima urušavanje Petrovaradinske tvrđave i nadležnost "Lisja"

Novosađani su danas podneli svoje primedbe Komisiji za predstavke i predloge Skupštine Novog Sada.
Novosađani su danas podneli svoje primedbe Komisiji za predstavke i predloge Skupštine Novog Sada.

U ime građana Petrovaradina obratili su se predstavnici Udruženja građana "Centar", sa zahtevom da se u blizini vrtića u Ulici Jože Vlahovića u Petrovaradinu postave ležeći policajci zbog ugrožene bezbednosti dece. Takođe su ukazali na problem neuređenih trotoara i nedostatak javne rasvete u ulicama Dinka Šimunovića, Račkoj i Krajiškoj i na putu do Bukovca.

Traže i završetak kanalizacije u naselju Sadovi, kao i da se započne sa izradom projekta za obnovu podgrađa Petrovaradinske tvrđave. 021 je u nekoliko navrata pisao o ovom problemu, koji preti da uništi podgrađe ovog spomenika kulture, bez naznaka zainteresovanosti nadležnih da se urušena površina uskoro sanira. Više o urušavanju delova Tvrđave pročitajte OVDE.

Građani Rumenke, pripadnici Crkvene opštine Reformatske Hrišćanske Crkve, uputili su predstavku da se nadležnost mađarskog groblja u Rumenki ne prenese u nadležnost JKP "Lisje", već da se ostavi i dalje u njihovoj nadležnosti. Podsetimo da je 021 pratio i ovu priču, a više o pomenutoj problematici pročitajte OVDE.

Sva pitanja i primedbe sugrađana biće prosleđeni nadležnim institucijama i javnim komunalnim preduzećima da ih razmotre i odgovore u roku od 15 dana.

  • Pezos

    03.09.2015 14:25
    Anonimusu...
    Kada već nema niko pošten.. Zašto ti ne uradiš, nešto bar, da nam pokažeš kako to treba? Sve znaš, ali možeš li i da sprovedeš tu pamet u delo? Najlakše je ovde, da ne kažem , šta raditi, a u mišjoj rupi sedeti. Izadji na ulicu ili Tv, pa reci šta imaš. Možda ti neko i poveruje, da ti misliš na narod i da si baš TI najpošteniji, bez obzira na partiju kojoj pripadaš.
  • xy

    02.09.2015 17:11
    Lisje nadlezno da uzme novce,a kad treba raditi nema ko.
  • 02.09.2015 16:51
    Što nisu dali predlog da se otvore fabrike gde će se ljudi zapošljavti?
    Ili to ne sme da se postavi pitanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.