Hladno pivo, Brejkersi, Artan Lili, Darkvudi i Goblini na Koncertu godine

Šesnaesti "Koncert godine" po redu biće održan u subotu 12. decembra u Velikoj dvorani Spensa.
Šesnaesti "Koncert godine" po redu biće održan u subotu 12. decembra u Velikoj dvorani Spensa.

Tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države počeće u 16 časova.

Ove godine nastupaju Hladno pivo, Partibrejkersi, Goblini, Ritam nereda, Darkvud Dab, Ortodoks Kelts, Mortal Kombat, Artan Lili, Ničim izazvan i Piknik. Bend koji će otvoriti manifestaciju odabraće stručni žiri nakon trećeg, novembarskog koncerta u okviru mini festivala "Nove snage rokenrola".

U sklopu ovogodišnje manifestacije, u Kulturnom centru grada biće prikazan muzičko - dokumentarni film "Limunovo drvo" reditelja Branka Radakovića, dok će 5. novembra u Zmaj Jovinoj 22 biti svečano obeležen i proglašen Prolaz Milana Mladenovića, čime će biti ostvarena višegodišnja inicijativa organizatora Koncerta godine.

Ulaznice su već u prodaji na blagajni Spensa, u prodavnici "Gigstix" u Pariskom magazinu, u knjižarama Vulkan i "Corner" prodavnicama. Prvih hiljadu ulaznica prodaje se po promotivnoj ceni od 1.000 dinara, potom će biti po 1.250 dinara za parter i tribinu Zapad 2, a 1.350 za tribinu Zapad 1 - sedenje. Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.350 dinara.

  • Sedam

    30.10.2015 15:10
    Za ove što nazivaju ekipu reciklažom: niko nije kriv što ova generacija nije izbacila jedan pošten bend 3:)
  • KOmša

    30.10.2015 13:46
    Dan mrmota zaista
    ponavljanje... ponavljanje... ko bre još sluša Partibrejkerse???
  • Rade

    30.10.2015 12:57
    Uvek isto...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti