FOTO: Nova godina poranila u Novom Sadu, jelka i lampioni u centru

Novogodišnja jelka, ukrasi, pokloni i lampioni prizor su koji se može trenutno videti u Katoličkoj porti u centru Novog Sada.
Novogodišnja jelka, ukrasi, pokloni i lampioni prizor su koji se može trenutno videti u Katoličkoj porti u centru Novog Sada.   

Kako saznaje 021.rs, ukrasi su večeras postavljeni zbog snimanja reklame jednog mobilnog operatera.

Snimanje će trajati tokom noći i narednog dana, kada bi privremena postavka trebalo da se ukloni.

Takođe, postavljeno je veštačko klizalište koje će portu krasiti naredna dva dana, dok je ceo prostor ukrašen novogodišnjim ukrasima. Svečano dekorativno osvetljenje biće zvanično postavljeno početkom decembra. (Suzana Stojićević)

  • Shin Sekai

    05.11.2015 00:01
    @klara komsinica
    JKP Stan nema veze sa ovim.
  • Bilja

    04.11.2015 21:19
    steta
    ...ja se ponadala da ce ovo da stoji do ng...e bas steta :( pomislih da smo zalicili na metropolu!
  • nsnn

    04.11.2015 12:03
    koji vi svi imate problem da mi je znati ?
    neko snima reklamu, okitio je ovaj prostor i sredio, dal zato sto mu se svidja, ili zato sto je najjeftinije koga briga ?

    ima nesto da vam ne smeta ? idite lepo vidite kako je lepo, slikajte se, popite neki caj ili kuvano vino pored u atini i malo izbacite iz sebe negativnost, sta god da se radi i desava ovde sve vam je negativno

    da neko ide i deli po 1000 din svima koje sretne i to bi vrv bilo cije su to pare, zasto deli, sta hoce, sta radi, nista vam vise nije lepo i pozitivno , sacuvaj Boze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti