Identifikovane ubice Aleksandra Roganovića, osumnjičeni u bekstvu

Policija je identifikovala dvojicu osumnjičenih za ubistvo Aleksandra Roganovića Švabe (1994), jednog od vođa navijača Crvene zvezde, koji je preminuo nakon što je na njega pucano u dvorištu porodične kuće u Veterniku.
Novosadska kriminalistička policija identifikovala je dvojicu osumnjičenih za ubistvo Aleksandra Roganovića Švabe (1994), jednog od vođa navijača Crvene zvezde, koji je preminuo nakon što je na njega pucano u dvorištu porodične kuće u Veterniku.

"Ubistvo se dogodilo 18. septembra ove godine u ulici Nova 101 oko 1.40. Roganović se našao s dvojicom osumnjičenih mladića i oni su se tada posvađali. Pucali su u njega i pobegli. Novosadska kriminalistička policija je operativnim radom došla do saznanja da su napadači na Roganovića dvojica momaka od 19 i 20 godina, sa Novog naselja", navode u MUP-u.

Kako "Alo" saznaje, jedan od napadača je bio na sahrani Roganovića i izjavio saučešće njegovoj porodici. "Sumnja se da su odmah nakon sahrane dvojica napadača pobegla iz Srbije. Ipak, policija intenzivno traga za njima i treba očekivati da se oni ubrzo nađu iza rešetaka", navodi izvor lista.

Roganović je pokušao da pobegne kada je video pištolj, ali ga je jedan hitac pogodio u glavu. Nakon ranjavanja, prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde je preminuo.

On je pripadao kriminalnoj grupi sa Novog naselja. Imao je desetine krivičnih prijava za razna dela, poput posedovanja oružja i narkotika, ali, i pored više hapšenja, ostao je na slobodi. Motiv ubistva još uvek nije poznat, ali se traži u sukobu navijačkih grupa i njihovih kriminalnih aktivnosti.

Tri nedelje nakon njegovog ubistva, ubijen je i Filip Vilotijević (28) zvani Kićun, koji je bio deo iste ekipe kao i Roganović. Sumnja se da je meta tog napada bio Alen Kurina (25) koji se nalazio sa Vilotijevićem u kolima.

  • armagedon

    13.11.2015 19:30
    maxo,maxo
    pojesce te zloba maxo nesretni.ti garant ne voliš ni roditelje svoje.garant si kao mali mučio životinje i uživao u tome.maxo,maxo pogledaj se u ogledalo i pljuni sam sebe.
  • x

    13.11.2015 18:48
    maxa
    DaBogda i ti i ovi sto ti udaraju like doziveli istu sudbinu da sahranite svoje dete ili da tvoja mama sahrani tebe
    Sram i stid da vas bude bagro.Radujete se tudjoj nesreci ,a nemate vremena da se radujete svojoj sreci posto je i nemate.Dno dna fujjj
  • Mastodont

    13.11.2015 17:43
    @Anonimus
    Ne seljo, on je kao i ti u onih 5,8% što se protive, samo on je jer od toga zarađuje, a ti si tu jer si mentol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti