Pagonis prelazi u klasičan boks

Kik-bokser Nenad Pagonis i reprezentativke Srbije u ovom sportu Tamara Bašić i Aleksandra Krstić danas su svečano primljeni u Gradskoj kući.
Kik-bokser Nenad Pagonis i reprezentativke Srbije u ovom sportu Tamara Bašić i Aleksandra Krstić danas su svečano primljeni u Gradskoj kući.

Pagonis je na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u kik-boksu u Beogradu osvojio zlatnu medalju, dok su Bašićeva i Krstićeva ostvarile izuzetne rezultate.

Uspešnim sportistima čestitao je gradonačelnik Miloš Vučević i poželeo im pobede u budućim takmičenjima.

Nenad Pagonis je najavio da će nakon ove, desete titule prvaka sveta, osvojene krajem oktobra u Beogradu, staviti tačku na treniranje kik-boksa zbog, kako je rekao, želje da se posveti klasičnom boksu i to u konkurenciji profesionalaca. "Krajem novembra potpisujem ugovor u Nemačkoj, a u decembru me već očekuje prvi meč. Što se tiče kik-boksa i dalje ću biti tu da podržim moje naslednice Aleksandru i Tamaru jer verujem da je pred njima sjajna karijera", istakao je Pagonis.

Srpski kik-bokseri su opravdali očekivanja i na Svetskom prvenstvu u Beogradu osvojili čak 25 medalja, od čega devet zlatnih. Tamara Bašić je ove godine debitovala u reprezentaciji Srbije i tom prilikom osvojila srebrnu medalju u kategoriji do 70 kilograma, dok je Aleksandra Krstić na istom takmičenju osvojila zlatnu medalju.

Kik-bokser Nenad Pagonis i reprezentativke Srbije u ovom sportu Tamara Bašić i Aleksandra Krstić danas su svečano primljeni u Gradskoj kući.
  • ns

    13.11.2015 21:56
    istina
    istina je da je Pagonis vrhunski folirant u sportu u kom ima mnostvo federacija...pokusava se okoristiti od svake vlasti prikazujuci sebe kao velikog samiona...probaj momcino amaterski boks..prodji bar prvenstvo Vojvodine..a ne da se boris u kvazi profi namestenim mecevima...mani te nas vise ovakvih sportista
  • mix

    13.11.2015 20:20
    Pagonis=sns pulen
  • Milos

    13.11.2015 19:30
    Bravo za prave sportiste!
    Svi oni su pravi sportisti i cestitke za sve treninge, odricanje, posvecenost i medalje, koje su na takmicenjima samo potvrda svega ovog prethodno pomenutog. Tamara je inace dobar drug, dobar covek i kolega i veoma svestrana i drago mi je da je uspesna i u ovome i zelim joj da bude uspesna cim god da se bavi! Bravo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti