FOTO: Lepo vreme i dinosaurusi napunili centar

Sunčano vreme u novembru, subota, ali i promocija Dino parka povod su mnogim građanima da današnje popodne provedu u šetnji centrom.
Sunčano vreme u novembru, subota, ali i promocija Dino parka povod su  mnogim građanima da današnje popodne provedu u šetnji centrom.

Uz program koji je posebno namenjen deci, u Dunavskom parku postavljeno je nekoliko dinosaurusa koji su dočarali samo deo stalne postavke koja će se kasnije naći u Dino parku.

U toku je muzički program, koncert dečijeg hora, zabava uz Haos animatore, aktivnosti poput crtanja, kao i fotografisanje sa dinosaurusima i maskotom.

Bogat program ovim povodom, trajaće četiri dana, od 10 do 19 časova.

Dino park će biti otvoren u martu naredne godine, u neposrednoj blizini otvorenih bazena Spensa, na površini od 1,7 hektara. Osim izložbe dinosaurusa, ovaj edukativno zabavni centar pružiće i dodatne sadržaje poput muzeja dinosaurusa, iskopavanja fosila dinosaurusa, igraonicu, streljanu, mini ZOO vrt i adrenalin park.

Sunčano popodne, dodatni je povod bio da bašte kafića budu pune, te cenar deluje kao da dolazi proleće. Početkom i sredinom sledeće nedelje, temperatura će biti i do 20°C. (Suzana Stojićević)

 

  • Novosađanin

    15.11.2015 11:36
    DINO PARK
    Baš me zanima kako će decu da ubede da su praistorijski reptili zaista ovako izgledali...
  • pipi

    15.11.2015 11:13
    Ako su ovo dinosaurusi koji će biti u dino-parku, smatram to uvredom dečije inteligencije i sprdanjem sa svima nama.
  • Mikloš

    15.11.2015 09:22
    nešto fali ...
    fali statua dinosaurusa Milana Novakovića, bivšeg direktora Zelenila .... a sada narodnog posalnika... koji je ugrobario Zelenilo do podruma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti