FOTO: Prepoznajete li kradljivca bicikla sa video nadzora

Građanin kojem je ukraden bicikl u Kraljevića Marka 33, poslao nam je fotografiju sa video nadzora koja prikazuje muškarca tokom krađe.

Građanin kojem je ukraden bicikl u Kraljevića Marka 33, poslao nam je fotografiju sa video nadzora koja prikazuje muškarca tokom krađe.

U mejlu je navedeno da je kradljiac bez ikakve nervoze i gotovo rutinski čekao nekoliko minuta ispred ulaza, sačekao prvog stanara koji je ulazio u zgradu i verovatno pod izgovorom da nema ključ, veoma lako ušao.

"Za krađu mu je ukupno trebalo 10 minuta. Manje od osam minuta da se peške popne na peti sprat, razvali bravu i da peške spusti bicikl kojem je bila probušena zadnja guma. Sve ovo uradio je ležerno i bez ikakve nervoze, što se vidi na snimku sa nadzora", navodi naš sagovornik.

Kako dodaje, informacijom o krađi žele da upozore Novosađane na ovu osobu, kao i da budu svesni opasnosti puštanja nepoznatih u zgradu.

  • G

    01.12.2015 19:56
    @Anonimus - volite da pomenete kako je neko kupio šećeranu za 1 evro a još više da zaboravite kako je time preuzeo na sebe i isplatu dugova od po više desetina miliona evra. Ipak mislim da ste u pravu, bolje da su te šećerane otišle u stečaj i da su propale umesto što su prodate za 1 evro i nastavile da rade. A sve što je bilo neophodno je da kompletirate minimum svih osam godina obaveznog osnovnog obrazovanja.
  • ogorceni stanovnik ove zemlje

    01.12.2015 07:07
    analiticar analiticara
    Volim ovakve likove, pametni su za cetiri noge.Da je njegov bajs ne bi tako pricao i razmisljao. Srbistan.
  • Lala

    01.12.2015 06:52
    meni lici..
    na onog doktora Nesu,sto glumi Poaroa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti